Uit eten in je eigen huis
 

Bikken van Bas

Gastenboek

16 berichten op 2 pagina's
Jannie Jannie Oosterhuis
14-10-17 19:23:05
Bas heeft eind augustus een geweldig diner verzorgd voor meer dan 50 mensen. Dineren op de heide was mede door Bas een enorm succes. Een spectaculair stukje kookkunst onder bijzondere omstandigheden en zeer goed gelukt. Bedankt Bas.
Tamara Koster
09-10-17 10:28:28
Afgelopen zaterdag hebben wij genoten van een thuis diner verzorgt door Bas. We hebben heerlijk gegeten en iedere gang was een smaakvolle verassing. Heerlijk om zorgeloos te kunnen genieten van de gasten en het eten. Voor ons voor herhaling vatbaar. Bedankt Bas!
Mark van Amerongen
16-05-17 19:00:16
Op zaterdag 6 mei hebben wij met 9 personen een bbq workshop gevolgd. Op een prachtige locatie in Maarssen (het landje) stonden 3 verschillende bbq's klaar. Hierop hebben wij geleerd hoe je voor een gezelschap een mooi gerecht op tafel kan zetten. Met de technische en praktische uitleg van HarmJan Bloem (De Grillmaster) en Bas zijn wij een heleboel wijzer geworden en hebben wij nog nooit zo lekker van de bbq gegeten.
marianne voorsluijs
21-03-17 10:09:59
Met kerst heeft Bas bij ons thuis een kerstetentje voor 14 man geregeld. Super genoten, lekker eten en alles top verzorgd.
Daphne
04-03-17 15:04:58
Even geleden waren wij uit eten in eigen huis. Terwijl Bas zijn weg vond in de keuken, zaten wij vol verwachting aan tafel. Bas heeft subliem voor ons gekookt. Zonder te hoeven tafel dekken, opruimen of afwassen hebben wij gesmuld en genoten! Dank, Bas! Voor jouw kookkunsten en prettige gezelschap.
Xander Pols
25-02-17 11:19:29
Ik heb nu al 2 maal een diner mogen hebben thuis met vrienden en Bas als kok. Het eten was werkelijk heerlijk. Het "extra gevoel" is toch echt dat je in je eigen omgeving zit icm luxueus eten. Komt daarbij dat Bas erg vriendelijk en gastvrij is. Kortom; een echte aanrader!!!
Tonen: 5  10   20


 

"Lekker eten kan een mens gelukkig maken, vooral samen met anderen. Het is geweldig om daar een rol in te mogen spelen."

 

-Bas Ysbrandy-