Uit eten in je eigen huis
 

Bikken van Bas 

Weekmenu:

Donderdag 25 maart:

Pasta Gamba - Tagliatelle met Gamba's in een romige vissaus

Vrijdag 26 maart:

Gele curry met kippendij, verse groenten en noodles

Zaterdag 27 maart:

Kipsaté van de braai met aardappel-bacon salade, satésaus en kroepoek

Zondag 28 maart:

Griekse Moussaka met rundergehakt en Griekse saladealle maaltijden zijn 3 dagen houdbaar in de koelkast.

* alle maaltijden zijn €12,50 en worden geserveerd met een frisse salade.

*Ik werk uitsluitend met 1e klas producten, bij voorkeur biologisch.

*Bezorgtijden: donderdag t/m zondag in Maarssen, Breukelen, Leidsche Rijn en Vleuten tussen 16.30 en 18.30 uur. komt dit niet uit laat dan bij je bestelling weten wie het waar in ontvangst mag nemen.

*Bestellen is eenvoudig, stuur mij via Whatsapp minimaal 24 uur van tevoren een bericht met je naam, adres en bestelling. Je ontvangt dan een tikkie, betaal deze en je bestelling wordt bezorgd. 

*alleen betaalde bestellingen worden bezorgd

Bas Ysbrandy 06-50514796

Gastenboek

13 berichten op 3 pagina's
Laurien Van Unen
10-11-18 11:07:33
De zetting was perfect: een warme zomeravond in juli, 18 mannen, een lange gedekte tafel op een open veld... en een Fantastisch 4 gangen diner. Bas en zijn team kwamen met een complete outdoor keuken en maakte de avond uitzonderlijk. Fantastisch diner, super bediening en mede daardoor een onvergetelijke avond. Dank!
Judith Govers
08-10-18 15:04:14
Bas heeft afgelopen weekend een fantastich diner verzorgd voor 22 mensen. Het eten was heerlijk! Wat kan deze man goed koken. Ook de bediening was geweldig. Wij hebben met z’n allen een super avond gehad.
Jannie Jannie Oosterhuis
14-10-17 19:23:05
Bas heeft eind augustus een geweldig diner verzorgd voor meer dan 50 mensen. Dineren op de heide was mede door Bas een enorm succes. Een spectaculair stukje kookkunst onder bijzondere omstandigheden en zeer goed gelukt. Bedankt Bas.
Tamara Koster
09-10-17 10:28:28
Afgelopen zaterdag hebben wij genoten van een thuis diner verzorgt door Bas. We hebben heerlijk gegeten en iedere gang was een smaakvolle verassing. Heerlijk om zorgeloos te kunnen genieten van de gasten en het eten. Voor ons voor herhaling vatbaar. Bedankt Bas!
Mark van Amerongen
16-05-17 19:00:16
Op zaterdag 6 mei hebben wij met 9 personen een bbq workshop gevolgd. Op een prachtige locatie in Maarssen (het landje) stonden 3 verschillende bbq's klaar. Hierop hebben wij geleerd hoe je voor een gezelschap een mooi gerecht op tafel kan zetten. Met de technische en praktische uitleg van HarmJan Bloem (De Grillmaster) en Bas zijn wij een heleboel wijzer geworden en hebben wij nog nooit zo lekker van de bbq gegeten.
Tonen: 5  10   20


 

"Lekker eten kan een mens gelukkig maken, vooral samen met anderen. Het is geweldig om daar een rol in te mogen spelen."

 

-Bas Ysbrandy-