Uit eten in je eigen huis
 

Bikken van Bas 

Weekmenu:

Donderdag 4 maart:

Parmezaanse gehaktballetjes met pasta pesto

Vrijdag 5 maart:

Thaise curry met kippendij en Oosterse noodles

Zaterdag 6 maart:

Vispotje met verse groenten en aardappelpuree

Zondag 7 maart:

Indonesische Rendang met gele rijstalle maaltijden zijn 3 dagen houdbaar in de koelkast.

* alle maaltijden zijn €12,50 en worden geserveerd met een frisse salade.

*Ik werk uitsluitend met 1e klas producten, bij voorkeur biologisch.

*Bezorgtijden: donderdag t/m zondag in Maarssen, Breukelen, Leidsche Rijn en Vleuten tussen 16.30 en 18.30 uur. komt dit niet uit laat dan bij je bestelling weten wie het waar in ontvangst mag nemen.

*Bestellen is eenvoudig, stuur mij via Whatsapp minimaal 24 uur van tevoren een bericht met je naam, adres en bestelling. Je ontvangt dan een tikkie, betaal deze en je bestelling wordt bezorgd. 

*alleen betaalde bestellingen worden bezorgd

Bas Ysbrandy 06-50514796

Gastenboek

13 berichten op 2 pagina's
marianne voorsluijs
21-03-17 10:09:59
Met kerst heeft Bas bij ons thuis een kerstetentje voor 14 man geregeld. Super genoten, lekker eten en alles top verzorgd.
Daphne
04-03-17 15:04:58
Even geleden waren wij uit eten in eigen huis. Terwijl Bas zijn weg vond in de keuken, zaten wij vol verwachting aan tafel. Bas heeft subliem voor ons gekookt. Zonder te hoeven tafel dekken, opruimen of afwassen hebben wij gesmuld en genoten! Dank, Bas! Voor jouw kookkunsten en prettige gezelschap.
Xander Pols
25-02-17 11:19:29
Ik heb nu al 2 maal een diner mogen hebben thuis met vrienden en Bas als kok. Het eten was werkelijk heerlijk. Het "extra gevoel" is toch echt dat je in je eigen omgeving zit icm luxueus eten. Komt daarbij dat Bas erg vriendelijk en gastvrij is. Kortom; een echte aanrader!!!
Tonen: 5  10   20


 

"Lekker eten kan een mens gelukkig maken, vooral samen met anderen. Het is geweldig om daar een rol in te mogen spelen."

 

-Bas Ysbrandy-