Uit eten in je eigen huis
 

Bikken van Bas 

Weekmenu:

Donderdag 25 maart:

Pasta Gamba - Tagliatelle met Gamba's in een romige vissaus

Vrijdag 26 maart:

Gele curry met kippendij, verse groenten en noodles

Zaterdag 27 maart:

Kipsaté van de braai met aardappel-bacon salade, satésaus en kroepoek

Zondag 28 maart:

Griekse Moussaka met rundergehakt en Griekse salade



alle maaltijden zijn 3 dagen houdbaar in de koelkast.

* alle maaltijden zijn €12,50 en worden geserveerd met een frisse salade.

*Ik werk uitsluitend met 1e klas producten, bij voorkeur biologisch.

*Bezorgtijden: donderdag t/m zondag in Maarssen, Breukelen, Leidsche Rijn en Vleuten tussen 16.30 en 18.30 uur. komt dit niet uit laat dan bij je bestelling weten wie het waar in ontvangst mag nemen.

*Bestellen is eenvoudig, stuur mij via Whatsapp minimaal 24 uur van tevoren een bericht met je naam, adres en bestelling. Je ontvangt dan een tikkie, betaal deze en je bestelling wordt bezorgd. 

*alleen betaalde bestellingen worden bezorgd

Bas Ysbrandy 06-50514796

Gastenboek

13 berichten op 2 pagina's
Manon Staal
28-11-20 11:45:41
Jouw curry was weer magisch. Zo ontzettend lekker. Wij zijn iedere keer weer enorm onder de indruk van jouw zalige gerechten.
Rogier Sneep
26-01-20 15:13:04
Voor mijn jaarclub heeft Bas voor 22 personen een prachtig 3 gangen diner bereid, met een heerlijke amuse vooraf. Aan alles wordt gedacht; eetwensen worden vooraf geinventariseerd, tijdens het diner hoor je niets van wat er zich in de keuken afspeelt en bij ieder gerecht is er een toelichting aan tafel. De tafel wordt mooi ingedekt en Bas had ook een bediende meegenomen die alles uitserveerde. Wat ook fijn is, na afloop is alles opgeruimd en keurig netjes! Grote aanrader!
Alexandra Stoiber
11-07-19 20:53:53
Voor mijn 50e verjaardag hebben wij een tuinfeest gegeven, Bas heeft die avond heerlijke hapjes verzorgd en later broodjes hamburger en saté. Hier hebben we veel complimenten over gekregen! Het was ook heerlijk en zorgeloos, Bas had zelf alles bij zich en heeft vooraf alles goed doorgesproken met ons.
Helemaal geweldig dus, Een aanrader !
Esther
01-07-19 20:24:00
dit was zeker een zorgeloze bbq met heerlijk eten. Voor herhaling vatbaar. De dag erna alleen maar complimenten gekregen: goed vlees, vriendelijke, goede chef en dan ook nog eens volop zon:-)
Roos Oortwijn
06-04-19 09:19:35
30-3-2019:
Mijn man werd 40. Een surprise party met als kers op de taart, een thuiskok. Wat een feest! Omdat we dit thuis vierde, kozen we voor een "walking dinner". Met twee statafels en 13man was ons huis ook vol. Voor ons was het menu ook een verrassing. Na het doorgeven van het budget en wat wensen heeft Bas ons met het eten ook verrast. Het was geweldig! Heerlijk dat alles uit handen gegeven kan worden. Bas regelt echt alles! Daardoor niet alleen voor mijn man een feest maar ook voor mij. Wij hebben enorm genoten. Nogmaals bedankt bas!
Laurien Van Unen
10-11-18 11:07:33
De zetting was perfect: een warme zomeravond in juli, 18 mannen, een lange gedekte tafel op een open veld... en een Fantastisch 4 gangen diner. Bas en zijn team kwamen met een complete outdoor keuken en maakte de avond uitzonderlijk. Fantastisch diner, super bediening en mede daardoor een onvergetelijke avond. Dank!
Judith Govers
08-10-18 15:04:14
Bas heeft afgelopen weekend een fantastich diner verzorgd voor 22 mensen. Het eten was heerlijk! Wat kan deze man goed koken. Ook de bediening was geweldig. Wij hebben met z’n allen een super avond gehad.
Jannie Jannie Oosterhuis
14-10-17 19:23:05
Bas heeft eind augustus een geweldig diner verzorgd voor meer dan 50 mensen. Dineren op de heide was mede door Bas een enorm succes. Een spectaculair stukje kookkunst onder bijzondere omstandigheden en zeer goed gelukt. Bedankt Bas.
Tamara Koster
09-10-17 10:28:28
Afgelopen zaterdag hebben wij genoten van een thuis diner verzorgt door Bas. We hebben heerlijk gegeten en iedere gang was een smaakvolle verassing. Heerlijk om zorgeloos te kunnen genieten van de gasten en het eten. Voor ons voor herhaling vatbaar. Bedankt Bas!
Mark van Amerongen
16-05-17 19:00:16
Op zaterdag 6 mei hebben wij met 9 personen een bbq workshop gevolgd. Op een prachtige locatie in Maarssen (het landje) stonden 3 verschillende bbq's klaar. Hierop hebben wij geleerd hoe je voor een gezelschap een mooi gerecht op tafel kan zetten. Met de technische en praktische uitleg van HarmJan Bloem (De Grillmaster) en Bas zijn wij een heleboel wijzer geworden en hebben wij nog nooit zo lekker van de bbq gegeten.
Tonen: 5  10   20


 

"Lekker eten kan een mens gelukkig maken, vooral samen met anderen. Het is geweldig om daar een rol in te mogen spelen."

 

-Bas Ysbrandy-